Om oss
Bislet Bilutleie ble etablert 1. oktober 1969, og har siden starten holdt til i Pilestredet 70, et kvartal ovenfor Bislett Stadion.

Grunnlegger av virksomheten var Finn Dahl (1941-2009), som fikk sin sønn Lasse med på laget i 1994. Bislet Bilutleie ledes i dag av Lasse Dahl, som har god hjelp av flere andre familiemedlemmer og et team med serviceinnstilte medarbeidere på kontoret og i garasjen.

De første 20 årene drev Bislet Bilutleie også med limousiner og sjåførkjørte biler, men denne delen av virksomheten ble solgt, og siden tidlig 90-tall har fokus vært på utleie av personbiler, kombibiler/varebiler og skapvogner. Bislet Bilutleie er den største kjedeuavhengige bilutleievirksomheten i Norge, og har ca. 170 biler i ”stallen”.

Parkeringsforholdene rundt Bislett har blitt stadig vanskeligere, og Bislet Bilutleie åpner derfor i løpet av første kvartal 2011 en varebilavdeling på Sogn/Ullevål i Sognsveien 90, med innkjørsel fra Klaus Torgårds vei (bak Sogn videregående skole, like ved Esso/McDonald’s –  på den tidligere inntauingstomten til Trafikksjefens etat).

JOBBE HOS BISLET BILUTLEIE?

Vi er på jakt etter nye, dyktige medarbeidere på deltid i garasjen. 

Vi har et godt miljø og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Aktuelle kandidater må være serviceinnstilte, villige til å stå på, ha godt humør og evne til å ha flere "baller i luften" samtidig. Du må også beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig. Til jobb i garasjen er det en fordel om du er bilkyndig, men det er ikke noe absolutt krav. Alle ansatte må ha førerkort og helst være over 20 år. 

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss gjerne en epost med søknad og CV, eventuelt tipse personer som du tror kan være aktuelle. Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.