Om oss
ER DU RÅ PÅ Å YTE SERVICE? VIL DU JOBBE HOS BISLET BILUTLEIE?

Vi er på jakt etter nye, dyktige medarbeidere - er det deg vi søker?

Februar/mars 2018

Vi trenger nye ansatte både på HELTID og DELTID, både til KONTORET og til vår KLARGJØRINGSGARASJE.

Vi går inn i vår høysesong (vår, sommer, høst) og trenger nye folk i flere stillinger. For alle stillingene gjelder at du må være serviceinnstilt, villig til å stå på, ha godt humør og evne til å ha flere "baller i luften" samtidig. Du må også beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig. Alle ansatte må ha førerkort, og helst være over 20 år.

Arbeidsoppgaver klargjøringsgarasje:

 • vask, støvsuging og klargjøring av biler innvendig og utvendig mellom leieforholdene
 • tanking av drivstoff
 • skadesjekk av biler som er kommet inn fra leie
 • kundebehandling ved henting og levering av biler
 • henting og levering av biler på service/verksted, samt til og fra vår avdeling på Sogn

Du treffer våre kunder når de henter og leverer biler, og møtet med deg som jobber i garasjen er en viktig del av det inntrykket kunden får av Bislet Bilutleie. Det er derfor viktig for oss at du er imøtekommende, glad i å yte service, positiv og løsningsorientert. Opplæring vil bli gitt.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Dette er en jobb som passer godt for en student. 

Arbeidstid for heltidsstilling er mandag til fredag, enten kl 07.00-15.00 eller kl. 09.30-17.30, samt én helg i måneden. Her søker vi en voksen, ansvarsfull og praktisk anlagt person, gjerne med noe bilteknisk innsikt.

Arbeidsoppgaver kontor/skranke:

 • Kundebehandling og -service i skranken og per telefon og epost.
 • Saksbehandling via e-post og telefon.
 • Avregning/fakturering av leieforhold.
 • Dags- og ukeplanlegging av billogistikk i forhold til bestillinger, biler tilgjengelig – disponering av bilparken.
 • Koordinering/kommunikasjon mot garasjeteamet.
 • Sørge for at alle biler blir utleid i samsvar med leiekontrakten og skadeloggen.
 • Oppgjør og avstemming ved dagens slutt.

Som ansatt på vårt kontor er du den første representanten for Bislet Bilutleie kunden møter. Vi lever av å yte god service, og er opptatt av å gi kunden et positivt møte med alle deler av vår virksomhet. Arbeidshverdagen består av utstrakt kundekontakt, både personlig og via telefon og epost.

Det er derfor viktig for oss at du er positiv, imøtekommende og brenner for å yte god service. Du er selvgående, tar initiativ og ansvar, og jobber godt i team. Hvis du i tillegg er ryddig, strukturert og har gode datakunnskaper (Microsoft Office) blir vi glad. Grundig opplæring i vårt bilutleiesystem og alle rutiner vil bli gitt.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Dette er en jobb som passer godt for en student. 

Arbeidstid for heltidsstilling er mandag til fredag, enten kl 07.00-15.00 eller kl. 09.30-17.30, samt én helg i måneden.

Erfaring fra bilutleiebransjen/serviceyrke er en stor fordel, men ikke et krav. Her hos Bislet Bilutleie har vi et godt miljø med hyggelige kolleger, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi søker folk for snarlig tiltredelse, så vi hører gjerne raskt fra deg!

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss en epost med søknad og CV, eller tipse gjerne personer som du tror kan være aktuelle. Husk å skrive hva slags stilling du søker på (deltid eller heltid, kontor eller garasje). Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.

Vi håper å høre fra deg :-)

 

LITT OM SELSKAPET

Bislet Bilutleie ble etablert 1. oktober 1969, og har siden starten holdt til i Pilestredet 70, et kvartal ovenfor Bislett Stadion. Grunnlegger av virksomheten var Finn Dahl (1941-2009), som fikk sin sønn Lasse med på laget i 1994. Bislet Bilutleie ledes i dag av Lasse Dahl, som har god hjelp av flere andre familiemedlemmer og et team med serviceinnstilte medarbeidere på kontoret og i garasjen.

De første 20 årene drev Bislet Bilutleie også med limousiner og sjåførkjørte biler, men denne delen av virksomheten ble solgt, og siden tidlig 90-tall har fokus vært på utleie av personbiler, kombibiler/varebiler og skapvogner. Bislet Bilutleie er den største kjedeuavhengige bilutleievirksomheten i Norge, og har ca. 150-220 biler i ”stallen”, avhengig av sesong.

Parkeringsforholdene rundt Bislett har blitt stadig vanskeligere, og Bislet Bilutleie åpnet derfor i 2011 en varebilavdeling på Sogn/Ullevål i Sognsveien 90, med innkjørsel fra Klaus Torgårds vei (bak Sogn videregående skole, like ved Esso/McDonald’s –  på den tidligere inntauingstomten til Trafikksjefens etat). Fra varebilavdelingen leier vi ut alle våre største biler.