Ledige stillinger:
ER DU RÅ PÅ Å YTE SERVICE? VIL DU JOBBE HOS BISLET BILUTLEIE?

Vi er på jakt etter flere nye, dyktige kolleger - er det deg vi søker?

Våren 2024Vi trenger flinke og hyggelige folk i flere stillinger. Vi søker folk både til HELTID og DELTID kontor/skranke, samt HELTID og DELTID til vår klargjøringsgarasje. Til vår avdeling på Økern trenger vi folk som kan jobbe med alle oppgaver, både ekspedering og veiledning av kunder i skranken, og klargjøring og skadesjekk av biler.

KONTOR/SKRANKE:  

Arbeidsoppgaver kontor/skranke:

 • Kundebehandling og -service i skranken og per telefon og epost.
 • Saksbehandling og behandling av bestillinger og forespørsler via e-post og telefon.
 • Avregning/fakturering av leieforhold.
 • Dags- og ukeplanlegging av billogistikk i forhold til bestillinger, biler tilgjengelig – disponering av bilparken.
 • Koordinering/kommunikasjon mot garasjeteamet.
 • Enklere regnskapsoppgaver/bilagshåndtering

Som ansatt på vårt kontor/i skranken er du den første representanten for Bislet Bilutleie som kunden møter. Vi lever av å yte god service, og er veldig opptatt av å gi kunden et positivt møte med oss! Arbeidshverdagen består av utstrakt kundekontakt, både personlig og via telefon og epost.

Det er derfor viktig for oss at du er positiv og imøtekommende, har godt humør, og brenner for å yte god service. Du er selvgående, tar initiativ og ansvar, og jobber godt i team. Hvis du i tillegg er ryddig, strukturert og har gode datakunnskaper (Microsoft Office) blir vi glad. Vi trenger deg som takler stress og høyt tempo. Grundig opplæring i vårt bilutleiesystem og alle rutiner vil bli gitt. Erfaring fra bilutleie/bilbransjen/serviceyrke er en stor fordel, men ikke et krav. Har du litt peiling på/interesse for regnskap/økonomi/bokføring er det også et pluss. Alle som jobber hos oss må også ha førerkort klasse B.

For heltidsansatte kan relevant bakgrunn f eks være en bachelor i fag som økonomi/ administrasjon/ markedsføring. Deltidsstilling passer godt for studenter som ønsker å jobbe f eks annenhver helg og i ferier, og enkelte ukedager etter avtale. 

GARASJE:

Arbeidsoppgaver klargjøringsgarasje:

 • vask, støvsuging og klargjøring av biler innvendig og utvendig mellom leieforholdene
 • tanking av drivstoff
 • skadesjekk av biler som er kommet inn fra leie, elektronisk skaderegistrering via app
 • kundebehandling ved henting og levering av biler
 • henting og levering av biler på service/verksted, samt til og fra vår avdeling på Økern
 • dekkomlegg høst og vår
 • samarbeid med kontor/skranke om daglig/ukentlig billogistikk

Som ansatt i garasjen er det viktig at du er serviceinnstilt, villig til å stå på, har godt humør og gode samarbeidsevner og evne til å ha flere "baller i luften" samtidig. Vi ønsker deg som er effektiv og nøyaktig, og tar rengjøring og smittevern på alvor, slik at kunden kan være trygg på å få utlevert grundig rengjorte biler. Du må også beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig. Alle ansatte må ha førerkort, og helst være over 20 år. Jobben passer bra for deg som ønsker å være i aktivitet og ikke ha en «stillesittende» jobb/ekstrajobb. Dersom du har peiling på bil og er litt teknisk anlagt, er det selvsagt en fordel.

Du treffer våre kunder når de henter og leverer biler, og møtet med deg som jobber i garasjen er en viktig del av det inntrykket kunden får av Bislet Bilutleie. Det er derfor viktig for oss at du er blid og imøtekommende, glad i å yte service, positiv og løsningsorientert. Opplæring vil bli gitt.

For alle stillinger gjelder følgende:

Arbeidstid for heltidsstilling er mandag til fredag, enten kl 07.00-15.00 eller kl. 09.30-17.30 (evt 08.00-16.00), samt én helg i måneden som avspaseres i ukedager.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Deltidsstillingene passer godt for studenter. 

Hos Bislet Bilutleie har vi et godt miljø med hyggelige kolleger, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi søker folk for snarlig tiltredelse, så vi hører gjerne raskt fra deg!

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss en epost med søknad og CV, eller tipse gjerne personer som du tror kan være aktuelle. Husk å spesifisere hva slags stilling du søker på (deltid eller heltid, kontor eller garasje). Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.