Ledige stillinger:
ER DU RÅ PÅ Å YTE SERVICE? VIL DU JOBBE HOS BISLET BILUTLEIE?

Vi er på jakt etter nye, dyktige medarbeidere - er det deg vi søker?

August 2019:

Vi trenger flere ekstrahjelper/deltidsansatte til vår klargjøringsgarasje:

Arbeidsoppgaver klargjøringsgarasje:

  • vask, støvsuging og klargjøring av biler innvendig og utvendig mellom leieforholdene
  • tanking av drivstoff
  • skadesjekk av biler som er kommet inn fra leie
  • kundebehandling ved henting og levering av biler
  • henting og levering av biler på service/verksted, samt til og fra vår avdeling på Sogn

For alle stillinger hos oss gjelder at du må være serviceinnstilt, villig til å stå på, ha godt humør og evne til å ha flere "baller i luften" samtidig. Du må også beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig. Alle ansatte må ha førerkort, og helst være over 20 år.

Du treffer våre kunder når de henter og leverer biler, og møtet med deg som jobber i garasjen er en viktig del av det inntrykket kunden får av Bislet Bilutleie. Det er derfor viktig for oss at du er imøtekommende, glad i å yte service, positiv, ansvarsbevisst og løsningsorientert. Opplæring vil bli gitt.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Dette er en jobb som passer godt for en student som ønsker et avbrekk fra lesesal og PC, og trives med en fysisk aktiv stilling. 

Erfaring fra bilutleiebransjen/serviceyrke er en fordel, men ikke et krav. Her hos Bislet Bilutleie har vi et godt miljø med hyggelige kolleger, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.  

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss en epost med søknad og CV, eller tipse gjerne personer som du tror kan være aktuelle. Husk å skrive hva slags stilling du søker på. Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.