Ledige stillinger:
ER DU RÅ PÅ Å YTE SERVICE? VIL DU JOBBE HOS BISLET BILUTLEIE?

Vi er på jakt etter nye, dyktige medarbeidere - er det deg vi søker?

April 2019:

Vi trenger nye ansatte både på DELTID til KONTORET

(les lenger ned på siden om ledige deltidsstillinger i vår KLARGJØRINGSGARASJE).

Vi går inn i vår høysesong (vår, sommer, høst) og trenger nye folk i flere stillinger. 

Arbeidsoppgaver kontor/skranke:

 • Kundebehandling og -service i skranken og per telefon og epost.
 • Saksbehandling via e-post og telefon.
 • Avregning/fakturering av leieforhold.
 • Dags- og ukeplanlegging av billogistikk i forhold til bestillinger, biler tilgjengelig – disponering av bilparken.
 • Koordinering/kommunikasjon mot garasjeteamet.
 • Sørge for at alle biler blir utleid i samsvar med leiekontrakten og skadeloggen.
 • Oppgjør og avstemming ved dagens slutt.

Som ansatt på vårt kontor er du den første representanten for Bislet Bilutleie kunden møter. Vi lever av å yte god service, og er opptatt av å gi kunden et positivt møte med alle deler av vår virksomhet. Arbeidshverdagen består av utstrakt kundekontakt, både personlig og via telefon og epost.

Det er derfor viktig for oss at du er positiv, imøtekommende og brenner for å yte god service. Du er selvgående, tar initiativ og ansvar, og jobber godt i team. Hvis du i tillegg er ryddig, strukturert og har gode datakunnskaper (Microsoft Office) blir vi glad. Grundig opplæring i vårt bilutleiesystem og alle rutiner vil bli gitt.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Dette er en jobb som passer godt for en student, f eks på bachelor- eller masternivå i fag som økonomi/ administrasjon/ markedsføring. 

Erfaring fra bilutleiebransjen/serviceyrke er en stor fordel, men ikke et krav. Vi ønsker oss helst kandidater som har minst to års horisont på arbeidsforholdet/to år igjen av studiene, for kontinuitetens skyld.

Her hos Bislet Bilutleie har vi et godt miljø med hyggelige kolleger, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi søker folk for snarlig tiltredelse, så vi hører gjerne raskt fra deg!

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss en epost med søknad og CV, eller tipse gjerne personer som du tror kan være aktuelle. Husk å skrive hva slags stilling du søker på (deltid eller heltid, kontor eller garasje). Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.

Vi trenger flere ekstrahjelper/deltidsansatte til vår klargjøringsgarasje:

Arbeidsoppgaver klargjøringsgarasje:

 • vask, støvsuging og klargjøring av biler innvendig og utvendig mellom leieforholdene
 • tanking av drivstoff
 • skadesjekk av biler som er kommet inn fra leie
 • kundebehandling ved henting og levering av biler
 • henting og levering av biler på service/verksted, samt til og fra vår avdeling på Sogn

For alle stillingene gjelder at du må være serviceinnstilt, villig til å stå på, ha godt humør og evne til å ha flere "baller i luften" samtidig. Du må også beherske norsk godt, både muntlig og skriftlig. Alle ansatte må ha førerkort, og helst være over 20 år.

Du treffer våre kunder når de henter og leverer biler, og møtet med deg som jobber i garasjen er en viktig del av det inntrykket kunden får av Bislet Bilutleie. Det er derfor viktig for oss at du er imøtekommende, glad i å yte service, positiv og løsningsorientert. Opplæring vil bli gitt.

Arbeidstid deltid er annenhver helg og eventuelt noen ukedager ved behov. Jobbing i feriene etter avtale. Dette er en jobb som passer godt for en student. 

Erfaring fra bilutleiebransjen/serviceyrke er en stor fordel, men ikke et krav. Her hos Bislet Bilutleie har vi et godt miljø med hyggelige kolleger, og vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.  

Høres dette interessant ut for deg eller noen du kjenner, så send oss en epost med søknad og CV, eller tipse gjerne personer som du tror kan være aktuelle. Husk å skrive hva slags stilling du søker på (deltid eller heltid, kontor eller garasje). Eposthenvendelser sendes til cathrine@bislet.no og husk å skrive "JOBBSØKNAD" i emnefeltet.