Slik finner du riktig bil til flytteprosessen
Skal du flytte i Oslo og omegn, og er på utkikk etter en varebil, men usikker på hvilken du skal velge? Vi hjelper deg med å finne rett bil.
Blid mann flytter med varebil.

Så du er på flyttefot? Da har du kanskje innsett at du trenger en varebil for å få jobben gjort raskest og enklest mulig. For å finne ut hvilken type varebil du har behov for må du tenke over to ting; hva skal du flytte, og hvor mye skal fraktes? Det er stor forskjell på om du skal flytte hele leiligheten eller bare et rom i et kollektiv. Bislet Bilutleie har uansett biler som passer ditt behov, enten du bare skal flytte noen få pappesker eller inventar til en hel enebolig.

Vi sørger for at du og flyttelasset kommer dere fra A til B

Vi kan tilby alt fra små varebiler på 3,5 m³ til store varebiler på 36 m³, som kan leies på timesbasis eller over flere måneder. I tillegg tilbyr vi flytteutstyr som bærestropper, sekketraller og flytteesker som vil gjøre flyttejobben lettere for deg.
Hver dag får vi forespørsler fra folk som flytter, men mange har ikke tenkt gjennom hva de faktisk skal fylle bilen med. Et godt tips er å måle alle store gjenstander du vet kommer til å være avgjørende for valg av bil. Skal du for eksempel flytte en seng eller sofa er det viktig å finne ut av både høyde, bredde og lengde, slik at du får en oversikt over hvilke av våre varebiler som møter dine behov.

Spørsmålene du bør stille deg selv

For å finne ut nøyaktig hvilken bil det vil lønne seg å leie er det lurt å få en oversikt over flyttelasset på forhånd. Vi anbefaler alle som vurderer å leie en varebil å stille seg følgende spørsmål før de velger kjøretøy:

  • Hva skal jeg frakte?
  • Hvor langt skal jeg kjøre?
  • Hvor lenge vil jeg leie?
  • Hvor mange turer er jeg villig til å ta/ser jeg for meg å kjøre?
  • Er det lett eller vanskelig med parkering? Både der du flytter fra og dit du flytter til. Dette kan være avgjørende for hvilken bil du må velge.
  • Må jeg kjøre inn i garasjeanlegg eller andre steder med høydebegrensning?
  • Kan jeg kjøre bilen med førerkort klasse B?

Våre biler

Selv om de fleste flyttebilselskaper oppgir bilens mål og kubikkmeter kan det være vanskelig å sette seg inn i hva dette faktisk innebærer. For hva betyr det egentlig for deg når noe rommer 14 m³? Husk at dersom du er usikker på hvilken størrelse som vil være passende for ditt flyttelass kan det alltids være greit å prate med en ansatt hos ditt foretrukne utleiested.

Hos Bislet Bilutleie har vi et bredt utvalg av flyttebiler. For å gi deg et overblikk har vi laget en kort liste med noen av våre mest populære varebiler som kan kjøres med førerkort klasse B:

  • Vår lille elektriske varebil passer til deg som kun skal flytte eller frakte mellomstore ting som pappesker, lamper, mindre bord eller andre gjenstander.
  • Liten varebil av typen Ford Transit Custom eller Toyota Proace passer godt til flytting av mindre flyttelass, og får blant annet plass til en treseters sofa, enkeltseng, hylle og en del pappesker.
  • Stor varebil av typen MB Sprinter har en høyde på 1,94 meter som gjør at du får plass til de aller fleste typer senger eller sofaer, samt mye annet.

Nå som du er litt bedre kjent med hva som trengs og hva vi har å tilby er det bare å ta kontakt med Bislet Bilutleie for en hyggelig prat, veiledning og bestilling av varebilen du trenger for å flytte.


 
KL
KL
Select the cargroup and dates for pick-up and return and hit the button above.