Hva er Sharebox
Sharebox er et elektronisk nøkkelskap, hvor leietaker kan få ut nøkkel til leiebil. Nøkkel kan hentes til alle døgnets tider. Ved reservasjon av leiebil avtales det på forhånd om bilnøkkel skal legges ut i Sharebox.

Begge avdelingene til Bislet Bilutleie har Sharebox. Ved avdeling Bislet er Sharebox plassert 10m til venstre for inngangsdøren til kontoret. På avdeling Sogn står den plassert til venstre for inngangspartiet.

Det er mulig å betale leieforholdet gjennom Sharebox – dette avtales i forkant. Sms vil bli sendt ut og betaling må finne sted før man kan få åpnet Sharebox.

Slik fungerer Sharebox

  • Leietaker vil i forkant av leieforholdet motta en sms fra Bislet Bilutleie som forklarer Sharebox.
  • Når man står ved Sharebox, så klikker man på weblink mottatt i sms fra Bislet Bilutleie.
  • Leietaker skriver inn lokasjonskoden (LocationID) som står på Shareboxen. Tre sifre.
  • Det vil nå lyse et grønt blinkende lys på Sharebox. Trykk på denne knappen.
  • Frontdøren på Sharebox åpnes automatisk, luken er tilgjengelig. Ta ut bilnøkkel.
  • Leietaker trykker på den grønne knappen og frontdøren lukkes automatisk.
  • På sms melding mottatt vil det stå hvor bil er parkert.

Betaling for leie av bil via Sharebox

Det er nå mulig å betale for leie av bil uten å komme innom vårt kontor.  I den samme web-linkmeldingen du mottar for åpning av Sharebox, kan du også motta en betalingslink.  Du klikker på linken og gjennomfører betalingen med Bank-ID når du står ved Sharebox. Betalingen må gjennomføres før du får tilgang til bilnøkkelen. Beløpet du betaler er avtalt leiebeløp + et depositum (normalt kr 1 000,-). Depositum vil senere gjøres opp mot påløpte bompasseringer, drivstoffkostnader etc, og tilgodebeløp vil bli tilbakeført til leietakers konto når vi har avregnet leieforholdet.


 
KL
KL
Velg biltype og datoer for henting og levering og klikk på knappen ovenfor.